Hakutulokset

Hakutulosten järjestäminen

Hakutuloksia voi järjestää aiheen, aiheen paikan, ajan ja tekijän mukaan. Hakutulosjärjestystä voi muuttaa klikkaamalla nuoli-painikkeita sivun ylälaidassa sijaitsevissa hakutulosotsikoissa. Klikkaamalla esimerkiksi tekijätiedon nuoli-painiketta järjestyy hakutulos aakkosjärjestyksessä kuvan tekijän mukaan, klikkaamalla samaista tekijää toisen kerran, järjestyy samainen hakutulos edelleen tekijän mukaisesti, mutta käänteisessä aakkosjärjestyksessä. Sama logiikka pätee aiheeseen, aiheen paikkaan ja aikaan. Tästä ominaisuudesta on hyötyä erityisesti laajojen hakutulosten käsittelyssä.

Paluu hakutulokseen

Hakutulokseen voi palata selailun yhteydessä .Takaisin hakutulokseen. -painikkeen avulla.

Haun tallentaminen

Haun voi tallentaa työtilaan, jos on rekisteröitynyt käyttäjäksi. Tallentaminen tapahtuu klikkaamalla hakukentän alla olevaa .Tallenna haku. -riviä. Kone pyytää asiakasta antamaan haulle nimen.

Selailu/hakujen tekeminen linkkien avulla

Palvelun avulla voi selailla kuvia ajankohdan, tekijän, kuvan toimijoiden ja asiasanojen kohdistuvien linkkien avulla. Selailtavat linkit ovat tummennettuja ja alleviivattuja. Kuvan toimijoilla tarkoitetaan kuvissa esiintyviä henkilöitä tai henkilöä.